werkeninhuis.nl

online geld verdienen.

werkeninhuis.nl - online geld verdienen.

Facebook marketing, “Facebook Business in a Box”

Facebook marketing.

Het GVO team en Joel Therien  hebben een Facebook marketing training uitgebracht voor een heel schappelijke prijs ($2,95 om precies te zijn). Dit (voor mij) geweldige product wil ik met jullie delen, het heet Sociallever of “Facebook Business in a Box”. Zelf gebruik ik al meer dan een jaar GVO voor mijn email lijst. De voornaamste reden dat ik GVO gebruik is voor hun snelle service/support en de goedkope prijs ($9,95 per maand voor de autoresponder tot 5000 email adressen)

Een paar weken geleden zag ik een notification op Facebook over Sociallever en hoe je een 70 pagina dik E-book kon ontvangen. Er zit ook een “cheat sheet” bij, om je te helpen zodat mensen je kennen, liken en gaan vertrouwen, allemaal met Facebook. Er zit zelfs nog resource guide bij om je te helpen zodat meer mensen je zullen volgen.

Daarbovenop krijg je vier video’s die je stap voor stap helpen om:

  • Het creëren en maken van uw Facebook-profiel
  • Het creëren en maken van een winstgevende Facebook fan pagina
  • Het creëren van Facebook advertenties tegen lage kosten

Mijn “Facebook Business in a Box” ervaring.

Zelf gebruik ik Facebook om mijn email lijst te laten groeien en voor meer bezoekers op mijn websites te krijgen. Dit doe ik omdat het een makkelijke en meest efficiënte manier is die meestal gratis is om bezoekers en leads te krijgen. Het allerbeste van is dat het zo simpel is dat iedereen het kan leren. In welke business je dan ook zit. Je leert over de vele manieren die er zijn om leads, bezoekers en verkopen te realiseren.

Met dit E-book leer je een goede basis. Wanneer je de strategieën in praktijk brengt, leer je hoe je meer bezoekers krijgt naar je website of product. Je leert hoe je de likes behoud op Facebook. Ook leer je hoe je de volgers vasthoud op je Facebook fan pagina. Al deze informatie kan worden gebruikt zodat je meer leads krijgt en meer bezoekers op je website.

Het helpt je een relatie te bouwen met potentiele klanten. Dit zal uiteindelijk resulteren in meer verkopen.

 Facebook marketing, Facebook Business in a Box

Je leert kortweg hoe je een goede Facebook Ad campagne op moet zetten. Dit is voornamelijk handig als je aan affiliate marketing, email marketing doet, of zelf een bedrijf en/of product hebt waar je meer bezoekers en leads voor wilt. Het is goed, maar simpel uitgelegd in het boek zodat iedereen op elk niveau er iets van kan leren.

Sinds ik de strategieën volg uit “Facebook Business in a Box” zijn mijn Facebook campagnes vele malen efficiënter en verdien ik dus meer geld online. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Wil je dus leren hoe je een goed Facebook ad campagne op moet zetten en hoe Facebook marketing nu werkt, begin dan hier.


Powered by WP Robot